Сигурност и удобство на пътя с Motoaccent

Сигурност и удобство на пътя с Motoaccent

май 2, 2023 0 By sredata

Сигурността на пътя при мотористите винаги е от значение. Водачите на двуколесните МПС-та поемат риск всеки път, в който се излезнат на пътя, затова трябва да търсят най-доброто решение за тяхната екипировка.

Магазинът Motoaccent е най-добрият избор в екипирането на моториста. Разнообразието от екипировка е само един от факторите в асортимента им, всеки моторист може да намери собствения си стил или да открие нов – от ботуши до каска.

Освен за личната грижа на любителите на двуколесни МПС-та, магазинът предлага и артикулите, които да поглезят Вашия мотор – ролбари, чанти, куфари и други удобства.

Всеки мотор може да стигне до Motoaccent, намиращ се на бул. “Марко Семов”, в непосредствена близост до метростанция “Мусагеница” или с един клик да сложите, каквото пожелаете във Вашата онлайн кошница на motoaccent.bg.

Motoaccent осигурява безплатна доставка при поръчка над 160 лв, а на място всеки клиент ще получи 10% отстъпка на облекло.

Motoaccent е с дългогодишен опит и важни партньори в сферата на мото оборудването. Магазинът стартира своето мотошествие преди повече от 15 години, като разчита на своя опит в подбора на стоки от най-добър произход. Важно е да се отбележи, че собствениците на Motoaccent, както и всичките им служители са с дългогодишен опит в мото средите.

Motoaccent е готов да се отдаде на своите клиенти в избора им на всеки един артикул.

За повече информация потърсете Motoaccent и на:

📞 +359 899 620916

✉️ info@motoaccent.bg

📲 https://www.facebook.com/motoaccent
https://instagram.com/motoaccent?igshid=YmMyMTA2M2Y=