Кметът на Монтана се раздава на песен на Слави, бил фен и на едрогърди гюбетчийки (ВИДЕО)

Кметът на Монтана се раздава на песен на Слави, бил фен и на едрогърди гюбетчийки (ВИДЕО)

септември 15, 2023 0 By sredata

Клипчето е от партито по случай 50-годишнината на легендарния вратар на местния футболен клуб „Монтана“ – Петко Петков-Перуци

Само преди ден стана ясно, че настоящият градоначалник, който е начело на Монтана вече шест мандата, ще се бори и за седми на изборите на 29 октомври. Той е издигнат от местна коалиция, в която влизат партиите, ГЕРБ, СДС, ВМРО-БНД, „Българска нова демокрация“ и „Земеделски народен съюз“, пише ПИК.

Клипчето е от партито по случай 50-годишнината на легендарния вратар на местния футболен клуб „Монтана“ – Петко Петков-Перуци.

След приятелски мач на стадион „Огоста“, третото полувреме се пренася в най-известния ресторант в града, който носи същото име като спортното съоръжение.

Там, да весели гостите на юбиляря е била поканена фолкпевицата Цветелина. Въпросната вечер обаче сестрата на Естра Нина е имала сериозна конкуренция в лицето на Златко Живков. В разгара на купона кметът грабва микрофона и под акомпанимента на музикантите от „ВИВО Монтана“ вдига гостите на дансинга с един от хитовете на Слави и „Ку-Ку Бенд“ – „За крадец не ставаш, сине“.

Обграден от танцуващи дами и качени върху столове господа, градоначалникът на Монтана се дере с пълно гърло: „Научи ме тате, жица да крада“.

Видимо на Златко Живков му харесва да е звездата на вечерта и толкова се съсредоточил в музикалното си изпълнение, че няма против насочените към него телефони да снимат певческата му изява.

Видео – ТУК