Ето го баровеца на SVBuildingCompany, който излъга за обезщетението на ударена от негова машина частна кола (Снимки + ВИДЕО)

Ето го баровеца на SVBuildingCompany, който излъга за обезщетението на ударена от негова машина частна кола (Снимки + ВИДЕО)

март 30, 2022 0 By sredata

Шефът на SVBuildingCompany Светослав Красимиров, не удържа на думата си и изпрати друг да съобщи лошите новини на пострадалия, пише сайтът NBOX.BG.

Светослав Красимиров разпуска в луксозна яхта

Нека припомним, че преди дни тежка техника, свързана със строителната фирма СВ БИЛДИНГ КЪМПАНИ ЕООД размаза частен автомобил и унищожи общинска собственост, като в последствие избяга от отговорност.

Случката се разви миналият четвъртък, като собственикът на автомобила откри колата си със счупен фар и размазана предна броня и калник.

Тогава на фона на един напълно необезопасен обект, управляван от лицето Светослав Красимиров, същият изпрати свой общ работник от строежа, за да преговаря с потърпевшия, като тогава е направено предложението за финансово обезщетение на засегнатото лице, както се вижда от заснетото видео.

ВИДЕО

Извън кадър обаче остана “молбата” на Красимиров случката да остане извън полезрението на медиите, за да не бъде глобена строителната му фирма от държавните и общински служби. По-късно пък пострадалият отново се свърза лично с Красимиров, който обаче отново го излъга, че ще плати за нанесените от хората му щети, пише още медията.

Нека припомним също така, че строителният обект представлява скандална и очевидна опасност за всички минувачи, тъй като камиони се движат в насрещното движение, електрическите шахти върху тротоарите са разрушени, а обектът е изцяло необезопасен.

Колаж: NBOX.BG

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ – КАК С КАПИТАЛ ОТ 250 ЛВ И СЕРИЯ ПОДОЗРИТЕЛНИ ПРЕХВЪРЛЯНИЯ СВЕТОСЛАВ КРАСИМИРОВ СТАНА МИЛИОНЕР!

Свързани новини: 

Тежка техника на строителна фирма размаза частен автомобил и унищожи общинска собственост бягайки от отговорност (СНИМКИ+ВИДЕО)