Емил Пейчев от ПП умишлено катастрофира в бившия си колега и детето му заради неразчистени сметки. Още разкрития за Пейчев! (ВИДЕО) 

Емил Пейчев от ПП умишлено катастрофира в бившия си колега и детето му заради неразчистени сметки. Още разкрития за Пейчев! (ВИДЕО) 

юли 5, 2022 0 By sredata

Бащата на Емил Пейчев е бивш агент на ДС, който му дава силен гръб и смелост в политиката, както и в различни рекетьорски прояви на територията на град Царево, разказват местните пред медията ни

Жената на пострадалия от лидерът на “Продължаваме Промяната” в Царево Емил Пейчев написа статус във Фейсбук преди месец за опита за умишлените действия на общинския съветник срещу мъжа й. Известно време след инцидента Нели Пампорово публикува и видео, в което се вижда как Пейчев изчаква и блъска мъжа на Пампорова, превозващ детето си. След случката наглият Пейчев се изтъжва със статус във Фейсбук, че е бил пострадал от мъжът на Нели Пампорово, който по негови думи прелетял с джипа си.

ПТП-то е между джип „Додж“, шофиран от Мариян Секулов и джип „Сузики“, управляван от Емил Пейчев.

След проверка на сайта NBOX.bg се оказва, че Емил Пейчев е едноличен собственик на фирма за климатици „ЕМ-БИ КЛИМА” ЕООД, като дружеството е регистрирано на ул. „Михаил Герджиков” 40 в Царево.

Той и пострадалият Мариян Секулов имали общо в бизнеса за климатични системи, но след като развалят отношенията си, Мариян стартира своя фирма, конкурентна на тази на Пейчев. Лидерът на ПП в Царево остава недоволен от подбиването на бизнеса му и решава да си отмъсти, споделят източниците на медията от града.

Нещо повече! 

Емил Пейчев се оказа необикновен син – баща му Георги Пейчев Митрев е бивш агент на ДС, който също е бил в градската управа до 1995 г. и който му дава силен гръб и смелост в политиката, както и в различни рекетьорски прояви на територията на град Царево, разказват местните. 

По думите на местните използвайки гърба на баща си, Пейчев прилагал методи за рекет. Бизнесите на конкурентните фирми за климатични системи биват обсипвани с доноси пред значими институции, като те започват проверки на дейността им.

Жителите на града споделят още, че откакто Пейчев изгубил силните си връзки с ГЕРБ, заради напускането на шуреят му, той започнал силна опозиционна битка за щяло и нещяло в областта.

Имената на настоящия общински съветник от Царево Емил Пейчев от „Продължаваме промяната”, и на неговия зет Даниел Скулиев, известен с това, че два мандата от 2011 до 2019 г. бе зам.-председател на партия ГЕРБ и председател на ОбС в морския град, влизат в полезрението на прокуратурата и КПКОНПИ, припомня сайтът NBOX.bg.

Даниел Скулиев (вляво) и шуреят му Емил Пейчев (вдясно)

Документи показват как двамата сродници „управляват съвестно и вардят от престъпно посегателство имотите на общината” в качеството им на общински съветници. И двамата са придобили, докато са във властта, апетитни недвижими имоти в Царево, представляващи общинска собственост.