Беззаконие, полицейщина и монопол в ОДМВР Велико Търново! Министър Рашков докога?! (Документи+Снимки+Видео)

Беззаконие, полицейщина и монопол в ОДМВР Велико Търново! Министър Рашков докога?! (Документи+Снимки+Видео)

април 22, 2022 0 By sredata

Жителите на Велико Търново се вдигат на протест срещу своеволията на КАТ в града и  околията

Беззаконието и полицейщината в ОДМВР Велико Търново минава безусловни граници, след като прикрива катастрофа на Ангел Исаев, млад полицейски инспектор с тъмно минало. И не само. Сред органите на реда в областта е изграден монопол от близки приятели, съпруги и изневери с любовници по време на служба. 

Жителите във Велико Търново и района не отдавна са станали част от безчинствата на полицията, а и на други частни лица в защита на Исаев, като конкретният случай е от 18 февруари 2022 г. в село Леденик, Община Велико Търново и е свързан с катастрофа с офроуд джип, който след опит за дрифт удря паркиран автомобин в насрещната посока. Автомобилът е на 21-годишния Тодор Сирмов, който след злощастен инцидент погубва живота си.

Технически неизправният джип на Ачо Катаджията и счупените части след катастрофата с паркирания автомобил

Проверка за алкохол и наркотици не е извършена, тъй като от “Пътна полиция” заявили, че няма пострадали лица, номерата на джипа също така не са и бракувани. Нещо повече. На пръв поглед случката изглежда обикновено ПТП, НО след направена проверка се оказва, че джипът на Ачо Катаджията е неправомерно регистриран, тъй като няма необходимата техническа изправност, както и притежава забранени със закон светлини, като е управляван от приятеля му Йордан Войнов, автомонтьор на въпросния полицай.

Забележете – Йордан Войнов е глобен само с 20 лв. при щети за близо 2000 лева.

Протокол и застрахователни документи от ПТП-то

Удареният автомобил от Ангел Исаев и “шофьора” му

Кой е Ангел Исаев?

Ангел Исаев

ВИЖТЕ ТУК: Ангел Исаев преди да бъде младши полицейски инспектор

Младши полицейски инспектор Ангел Исаев или по-известен с прозвището си Ачо Катаджията от село Джулюница става популярен с многобройните си глоби за шофиране, хулиганските си прояви и куп тестове за наркотици, които са оправдани от органите на реда още преди да стъпи в длъжност, като пазител на обществения ред. 

Глобите за шофиране на Ангел Исаев преди да заеме длъжност като КАТаджия

Дрифтърът Ачо Катаджията

Според информацията дадена на медията ни, Исаев, който уж представлява органите на реда в област Велико Търново, е късан на психотестове, както и е извършител на множество престъпления зад гърба си, свързани с незаконно шофиране. За Исаев се твърди във Великотърновската общественост, че прави проверки по лично убеждение на малки момичета, които са готови да разкажат за тормоза, но уви никой не ги вика от областната дирекция.

Ачо Катаджията е пръв приятел на “майстора” Йордан Войнов, който е описан в протокола от ПТП-то като водач на джипа. Войнов работи в сервиз, в който Исаев си ремонтира колата, след като е бил затворен след подаден сигнал до ГДНП и МВР и извършена спецакция, заради установена неправомерна дейност и участие в престъпление за крадени авточасти и автомобили. 

Йордан Войнов

Към екипа от джамбази влиза и Вилян Валентинов.

Ангел Исаев / вляво/ Вилян Валентинов / приятел-със сервиза установяван с крадени авточасти и автомобили, предмет на проверка на спецакция, където е установен и джипа от катастрофата на КАТаджията/

Нещо повече. 

Ангел Исаев стои под лявото крило на началник сектор “Пътна полиция” към ОДМВР Велико Търново Радостин Върбанов, като след проверка се оказва, че двамата са съседи в село Джуляница. А под дясното крило е любовницата му, която незнайно как разбира първа за пострадали от ПТП хора, като ги лъже с финансова помощ, отпусната в следствие на тежка катастрофа от застрахователни дружества.

Жителите на Велико Търново и околията организират протест срещу своеволията на КАТ в района на 6 май – Денят на Българска армия.


С прискърбие отбелязваме, че собственикът на автомобила е 21-годишно момче, което за съжаление си отива от този свят след злощастен инцидент. Родителите на младото момче даряват органите му, за да спасят други 3 човешки живота. Въпреки това, заради своеволията на защитения от ОДМВР Велико Търново Ангел Исаев семейството на загиналото момче се налага да понесе и последствията от нелепата катастрофа.

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ!!! Началникът сектор “Пътна полиция”, който пази Ангел Исаев, влиза в схема за пари за “помощ” на пострадали хора при ПТП от фондации!!!, Прокурорско разследване на жената, свързана с фондациите и съдийка от СРС пряк участник в схемите!!!

Автори: Симон Милков и Николай Самоковски

Източник: NBOX.bg